Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Заволодіння майже 6 млн грн на будівництві казарм – підозрюється керівник підприємства та двоє спільників

За процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону повідомлено про підозру керівнику приватного підприємства та двом його спільникам у заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах (ч.ч. 2, 3 ст. 27 та ч. 5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, члени організованої злочинної групи під час будівництва казарм поліпшеного типу для військовослужбовців на території одного з військових містечок Хмельницького, привласнили майже 6 млн грн бюджетних коштів. Вони склали та підписали акти виконаних робіт, хоча окремі роботи фактично виконані не були.

Слідство триває. На даний час підозрюваним вручені клопотання про обрання запобіжного заходу, а також перевіряється причетність до вчинення злочину інших осіб.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області, оперативний супровід - Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР Нацполіції України.

 

За матеріалами  Спеціалізованої прокуратури у військовій

та оборонній сфері Західного регіону