Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
З Днем працівників прокуратури!


30 років ми розбудовуємо прокуратуру незалежної України. За цей час вона пройшла багатоетапний процес становлення. І сьогодні я переконана, що верховенство права, людська гідність і свобода – основоположні цінності для кожного прокурора.

30 років – це ціле життя, за яке на наших очах виросло молоде покоління прокурорів. Разом з тим, ми завжди будемо пам’ятати про вклад тих, хто стояв біля витоків української прокуратури, хто заклав її фундамент.

Служіння українському народу та державі – наша з Вами формула успіху. У нас величезні потенціал, сили і бажання розбудовувати прокуратуру, в основі якої будуть Захист людини, Справедливість і Закон.

Я вдячна кожному співробітнику прокуратури за те, що ви віддаєте нашій інституції найцінніше, що є у людини, те, що вона ніколи не зможе повернути, – свій час. Бажаю кожному з нас, щоб все це було недарма.

Багато всього ще чекає нас попереду – безліч звершень і досягнень. 

Щиро вітаю із професійним святом! Бажаю сил, наснаги і натхнення. Міцного здоров’я, небайдужого серця і чистого сумління. Бажаю, щоб кожен мав сатисфакцію від своєї професії та з гордістю називався прокурором. І нехай завдяки вашій щоденній праці завжди перемагає Закон!

Ірина Венедіктова, Генеральний прокурор