Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Викрито організовану групу, яка нелегально проводила азартні ігри в мережі Інтернет

За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора повідомлено про підозру п’яти учасникам організованої групи за фактом незаконної діяльності з організації або проведення азартних ігор (ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 203-2 КК України).

За даними слідства, один з підозрюваних влітку 2022 року організував проведення азартних ігор в мережі Інтернет без відповідної ліцензії.

До цієї діяльності він залучив трьох осіб, які виконували роль операторів, та ще одного пособника - адміністратора сайту, який надавав гравцям доступ до азартних ігор.

Кошти, внесені гравцями в якості ставок, які вони програвали, перераховувались учасниками злочинної групи на власні банківські рахунки та переводилися у готівку.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється детективами Бюро економічної безпеки України за оперативного супроводу співробітників Департаменту кіберполіції Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.