Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Вбивство військовослужбовця через конфлікт на дорозі - підозрюваних взято під варту

За клопотанням Голосіївської окружної прокуратури трьом особам - учасникам дорожнього конфлікту, внаслідок якого загинув військовослужбовець, обрано безальтернативні запобіжні заходи - тримання під вартою.

За даними слідства, 21 жовтня на проспекті Глушкова між водіями автівок «Хюндай» та «Лексус» виник конфлікт щодо першочерговості проїзду на дорозі. Під час суперечки пасажири «Лексуса» побили потерпілого - військовослужбовця. Після цього водій «Лексуса» вистрелив у бік опонента. У результаті цього військовослужбовець, 1988 року народження, помер на місці.

Правоохоронці затримали учасників інциденту по «гарячих слідах».

Наразі водієві «Лексуса» повідомлено про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України), а двом його спільникам - у хуліганстві (ч. 4 ст. 296 КК України).

Досудове розслідування здійснюється Голосіївським управлінням поліції ГУ НП м. Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду на кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.