Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
В Офісі Генпрокурора обмінялися досвідом щодо захисту інтересів держави у сфері державної та комунальної власності (ФОТО)

В Офісі Генерального прокурора відбувся семінар на тему «Організація представництва інтересів держави в суді у сфері державної та комунальної власності» для обласних прокуратур.

На заході обговорили основні порушення, які допускаються у цій сфері та обмінялися досвідом щодо покращення організації представництва прокурорами інтересів держави.

Суддя Верховного Суду Олена Кібенко наголосила на правових позиціях суду касаційної інстанції щодо права прокурора представляти інтереси держави в суді. Заступник Голови Фонду державного майна України Тарас Єлейко та радник Голови Фонду Борис Попов поінформували про новели в приватизаційному законодавстві, основні принципи і мету проведення приватизаційних процедур, державний секретар Міністерства культури та інформаційної політики України Ярема Дуль та начальник управління Міністерства Юлія Нечипоренко – про необхідність вжиття заходів до збереження об’єктів культурної спадщини для наступних поколінь.