Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
У Харкові правоохоронці викрили підпільний цех з виробництва фальсифікованого алкоголю – вилучено продукції на понад 6 млн грн

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури громадянину повідомлено про підозру за фактом збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 204 КК України).

Правоохоронці у Харкові припинили роботу підпільного цеху з незаконного виробництва фальсифікованих горілки, коньяку та віскі під виглядом відомих брендів.

За результатами проведення обшуків вилучено понад 45 тонн рідини з характерним запахом спирту, понад 11 000 літрів готової лікеро-горілчаної продукції на загальну суму понад 6 млн гривень, обладнання для виготовлення фальсифікату, тару, вантажні та легкові транспорті засоби, напівпричепи, засоби зв’язку, грошові кошти.   

По завершенню проведення обшуків одному з фігурантів повідомлено про підозру. 

Вживаються заходи щодо притягнення до відповідальності інших співучасників злочинної діяльності.

Досудове розслідування проводять слідчі СУ ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу Управління СБУ в Харківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.