Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
У Вінниці затримано наркокур’єра з товаром на майже 2 млн грн

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури повідомлено про підозру жителю Дніпропетровської області за фактом незаконного придбання, зберігання та перевезення з метою збуту особливо небезпечних наркотичного засобу та психотропної речовини в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України). 

За даними слідства, на початку січня 2024 року чоловік на власному автомобілі перевіз з Дніпропетровщини до Вінниці наркотичний засіб канабіс та психотроп PVP.

Правоохоронці зупинили водія та затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Під час проведення обшуку в багажному відділенні та салоні автівки наркокур’єра вилучили понад 3 кг канабісу та майже 1 кг PVP. Їх орієнтовна вартість за цінами «чорного ринку» становить майже 2 млн грн.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу поліції № 3 Вінницького районного управління поліції ГУНП у Вінницькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.