Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Сприяв розтраті 800 тис грн на ремонті укриттів - викрито директора приватного підприємства

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури викрито та повідомлено про підозру директору приватного підприємства.

Йому інкриміновано пособництво в розтраті та привласненні понад 800 тис грн бюджетних коштів під час капітального ремонту укриття (ч. 5 ст. 191 КК України).

У межах кримінального провадження правоохоронці задокументували протиправні дії посадовця, який здійснював технічний нагляд при виконанні робіт з ремонту найпростішого укриття для населення на території Святошинського району міста Києва.

Під час проведення огляду об’єкту правоохоронці з залученням експерта-будівельника зафіксували факти невиконання робіт в повному обсязі, неякісне виконання робіт, використання неякісних легкозаймистих, пожежонебезпечних матеріалів, а також суттєве завищення їх вартості.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Раніше в межах цього ж провадження прокуратура повідомила про підозру начальнику Управління будівництва, архітектури та землекористування Святошинської РДА та підряднику.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУ НП у місті Києві за оперативного супроводу УСР в м. Києві ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.