Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Розмитнення нафтопродуктів під виглядом газового конденсату та несплата податку – у службовій недбалості підозрюються інспектори Дніпровської митниці

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури трьом головним державним інспекторам одного з митних постів Дніпровської митниці ДФС повідомлено про підозру у службовій недбалості, яка спричинила збитки у понад 145 млн грн (ч.2 ст.367 КК України).

За даними слідства, під час митного оформлення ввезених на територію України нафтопродуктів під виглядом газового конденсату, інспектори не проконтролювали правильність класифікації товару та випустили його у вільний обіг без сплати акцизного податку.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у місті Полтава.

Примітка: Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.