Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Ремонт укриття зі збитками у понад 870 тис грн – повідомлено про підозру керівниці центру фізичного здоров’я при Деснянській РДА

За процесуального керівництва прокурорів Київської міської прокуратури повідомлено про підозру керівниці центру фізичного здоров’я при Деснянській РДА за фактом службової недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, у листопаді 2022 року між комунальною організацією та підрядником укладено договір про надання послуг з проведення капітального ремонту нежитлового приміщення у Києві з облаштуванням під споруду цивільного захисту.

Вказані роботи були повністю оплачені зі столичного бюджету.

Встановлено, що ремонтні роботи виконані з порушенням будівельних норм та в неповному обсязі. Незважаючи на вказані обставини, директор центру підписала акти виконаних робіт. Як наслідок на рахунки підрядної організації перераховано понад 870 тис грн.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Раніше у цьому ж кримінальному провадженні правоохоронці повідомили про підозру керівнику підрядної організації та особі, яка виконувала функції технічного нагляду.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУ Нацполіції у м. Києві за оперативного супроводу УСР в м. Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.