Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Прокурор громади: Результати набору на посади спеціалізованого підрозділу

Понад місяць тривав набір у спеціалізований підрозділ Офісу Генпрокурора, який опікуватиметься реалізацією програми «Прокурор Громади».  Загалом набір було оголошено на 5 вакансій держслужбовців – координаторів програми, аналітика-соціолога та начальника відділу.

Процес набору охоплював два етапи: подання заявок кандидатами (5-19 жовтня) і проходження співбесід з членами робочої групи (6-8 листопада). В межах оголошеного набору взяли участь 26 кандидатів – в середньому 5 осіб на одне вакантне місце.

За результатами опрацювання поданих документів, а також проведених співбесід робоча група сформувала список із чотирьох рекомендованих кандидатів на посади спеціалізованого підрозділу.

Для одного із відібраних кандидатів робота в Офісі Генпрокурора стане першим місцем роботи.

До команди підрозділу були відібрані кандидати з різним бекґраундом та досвідом роботи, проте всі вони обʼєднані головною метою – впровадження нових людиноцентричних підходів у роботі прокурорів, що відповідають найкращим міжнародним практикам.

Дякуємо кожному, хто виявив бажання долучитися до створення надважливого підрозділу в умовах воєнного часу та прийшов на співбесіду. 

Нагадаємо, 11 серпня Генеральний прокурор Андрій Костін підписав концепцію програми «Прокурор Громади», яка серед іншого передбачає проведення пілотного проєкту в чотирьох обраних областях. Наприкінці листопада відібрані прокурори з пілотних областей пройшли навчання у Нідерландах.