Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Призначено нового керівника Херсонської обласної прокуратури

Заступник Генерального прокурора Олексій Симоненко представив колективу Херсонської обласної прокуратури нового керівника – Сергія Гриценка.

Олексій Симоненко зазначив, що новопризначений керівник обласної прокуратури людина вольова, вимоглива як до себе, так і до підлеглих та має великий досвід роботи.

Заступник Генпрокурора наголосив на необхідності злагодженої та ефективної роботи правоохоронних органів та органів прокуратури на пріоритетних напрямах – документуванні та розслідуванні воєнних злочинів РФ на звільненій території Херсонщини. Окрема увага - на протидії злочинам проти основ національної безпеки.

Сергій Гриценко подякував за довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль для ефективного виконання завдань, на яких сьогодні акцентує увагу керівництво держави та Офісу Генерального прокурора. Він пообіцяв, що робота буде напруженою та результативною.

Довідково: Сергій Гриценко 1973 р.н., народився в м. Коростень Житомирської області. Закінчив Київський державний університеті ім. Тараса Шевченка. В органах прокуратури з 1997 року. Розпочинав з посади стажиста прокуратури м. Житомира. Працював в органах прокуратури всіх рівнів на посадах від помічника прокурора до першого заступника прокурора області. Був керівником Черкаської обласної прокуратури.