Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Призначено нового керівника Київської обласної прокуратури

Генеральний прокурор Андрій Костін представив колективу Київської обласної прокуратури нового керівника – Максима Крима.

Генпрокурор зазначив, що Максим Крим більше двох років працював заступником прокурора Київщини та володіє достатніми досвідом, знаннями та вольовими якостями для виконання поставлених завдань. Він назвав його професіоналом, вимогливим як до себе, так і до підлеглих.

Андрій Костін акцентував увагу на першочергових завданнях для нового керівника і пріоритетних напрямах - документуванні та розслідуванні воєнних злочинів РФ. «Лише злагоджена робота правоохоронних органів та органів прокуратури дасть необхідний результат - притягнення до відповідальності усіх винних у страшних міжнародних злочинах, вчинених загарбниками на території Київщини. Окрема увага - протидія злочинам проти основ національної безпеки. Це те, чого в першу чергу очікує від нас суспільство», - наголосив Генпрокурор.

Довідково: Максим Крим 1988 р.н.. Закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого. В органах прокуратури з 2010 року. Працював на посадах всіх рівнів: від слідчого до першого заступника керівника Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону. З листопада 2020 року обіймав посаду заступника керівника Київської обласної прокуратури.