Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Призначено нового керівника Чернігівської обласної прокуратури

Перший заступник Генерального прокурора Олексій Хоменко представив колективу Чернігівської обласної прокуратури нового керівника – Станіслава Гущесова.

Олексій Хоменко зазначив, що Станіслав Гущесов тривалий час працює в органах прокуратури, зокрема на керівних посадах, володіє достатнім досвідом, знаннями та вольовими якостями для виконання покладених на нього обов’язків.

 «Чернігівщина достойно витримала навалу ворога і наразі перебуває під постійними обстрілами. Під час активних бойових дій прокурори Чернігівщини забезпечили безперервність виконання функцій органів прокуратури», - зазначив перший заступник Генерального прокурора.

Він озвучив проблемні напрями та окреслив першочергові завдання для нового керівника обласної прокуратури.

Наголосив на необхідності злагодженої та ефективної роботи правоохоронних органів та органів прокуратури при здійсненні документування та розслідування воєнних злочинів РФ.

Новопризначений керівник Чернігівської обласної прокуратури подякував за довіру та запевнив, що докладатиме максимум зусиль для ефективного та результативного захисту прав і свобод громадян та інтересів держави, виконання завдань, які ставить перед ним країна і народ.

Довідково: Станіслав Гущесов народився у 1978 році. Закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка. В органах прокуратури з 2000 року. Працював на посадах всіх рівнів – від слідчого, начальника відділу і управління прокуратур м. Києва та Київської області до начальника Департаменту Офісу Генерального прокурора.