Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Призначено нових керівників Спеціалізованих прокуратур у сфері оборони

Заступник Генерального прокурора Антон Войтенко представив колективам Спеціалізованих прокуратур у сфері оборони нових керівників.

Керівником Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону став Микола Синельников, Східного регіону – Віталій Вдовитченко, Південного регіону – Андрій Глумаков, а Західного регіону – Микола Мерет.

Під час зустрічі з колективами прокуратур Антон Войтенко зазначив, що кожен з нових керівників має відповідний досвід роботи та зможе забезпечити виконання покладених на органи прокуратури завдань в умовах воєнного стану.

В кожному з регіонів Заступник Генерального прокурора акцентував увагу на пріоритетних напрямах роботи спецпрокурорів. Серед них – протидія злочинам у сфері національної безпеки, бюджетній сфері, оборонно-промисловому комплексі, у сфері державних закупівель. 

Також першочерговою визначено боротьбу з правопорушеннями, пов’язаними із незаконним використанням майна і техніки та захист інтересів держави у військовій та оборонній сфері.

Керівника Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону колективу представив Начальник Департаменту Офісу Генпрокурора Віталій Панченко.

Новопризначені керівники Спеціалізованих прокуратур подякували за довіру та запевнили, що спільно з колективами докладатимуть максимум зусиль  для реалізації вказаних доручень та результативної роботи відомств.

Довідково:

Микола Синельников 1985 року народження. Закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого. Учасник АТО. Заохочений Відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції». В органах прокуратури з липня 2007 року. Працював на посадах всіх рівнів. До призначення очолював Пустомитівську окружну прокуратуру.

Віталій Вдовитченко 1982 року народження. Закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури з 2004 року. Працював на різних посадах у прокуратурах усіх рівнів. До призначення очолював Спеціалізовану прокуратуру у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Микола Мерет 1987 року народження. Закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури з 2009 року. Працював на різних посадах у прокуратурах усіх рівнів. До призначення був заступником керівника Львівської обласної прокуратури.

Андрій Глумаков 1981 року народження. Закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури з 2004 року. До призначення очолював Спеціалізовану прокуратуру у військовій та оборонній сфері об'єднаних сил.