Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Викрито схему нелегального виготовлення та реалізації контрафактних тютюнових виробів

За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора викрито масштабну схему нелегального виготовлення та реалізації контрафактних тютюнових виробів.

За даними слідства, незаконно виготовлена продукція реалізовувалася всередині країни, а також контрабандним шляхом переміщувалась до країн Європейського Союзу.

У межах кримінального провадження проведено низку невідкладних слідчих дій на території Миколаївської та Закарпатської областей.

Під час обшуків за місцем здійснення незаконної діяльності виявлено та вилучено 3 лінії з незаконного виробництва тютюнових виробів, сировину –тютюн, підроблені марки акцизного податку іноземної країни, пакувальні матеріали, поліграфічні вироби та готову до реалізації тютюнову продукцію тощо.

Вартість вилученого майна складає понад 70 млн грн.

Викрито протиправну схему Головним підрозділом детективів БЕБ України за оперативного супроводу Служби безпеки України та прикордонного загону Західного регіонального управління ДПС України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами ухилення від сплати податків, незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів триває (ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 204 КК України).