Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Президента та генерального секретаря Української асоціації футболу підозрюють у заволодінні 26,5 млн грн

За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора президенту та генеральному секретарю Української асоціації футболу повідомлено про підозру в заволодінні чужим майном та легалізації майна, одержаного злочинним шляхом (ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 209 КК України).

За даними слідства, під час закупівлі обладнання для будівництва заводу із виготовлення штучного покриття для футбольних майданчиків, посадовці УАФ заволоділи 26,5 млн грн. В подальшому вони легалізували частину цих коштів.

За клопотанням прокурорів Печерським районним судом м. Києва підозрюваним обрано запобіжний захід – тримання під вартою із альтернативою внесення застави у розмірі 9,9 млн грн кожному.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Головного слідчого управління Нацполіції України за оперативного супроводу СБУ.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.