Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Повідомлено про підозру поліцейському та надзвичайнику Луганщини, які присягнули на вірність окупантам

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури двом правоохоронцям повідомлено про підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).

За даними слідства, поліцейський та працівник ДСНС зі Старобільського району Луганщини в умовах протистояння російському агресорові зрадили присязі.

Вони розпочали «службу» в незаконно створених «правоохоронних органах» окупаційної адміністрації РФ. Працівник поліції обійняв посаду у так званому «Марківському райвідділі внутрішніх справ МВС ЛНР», надзвичайник – у «Старобільській державній пожежній службі охорони МНС ЛНР».

Окупаційні силові структури діють на захопленій державою-агресором території Старобільщини.

Дії зрадників спрямовані на завдання шкоди суверенітетові, територіальній цілісності та обороноздатності України, допомогу РФ та її збройним формуванням здійснювати агресію проти нашої країни.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ТУ ДБР, розташованого у м. Краматорську.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.