Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Повідомлено про підозру чотирьом особам, які викрали з підприємства комплектуючі на 4,4 млн грн

За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора викрито та повідомлено про підозру чотирьом учасникам організованої групи, які під час дії воєнного стану вчинили таємне викрадення чужого майна в особливо великому розмірі (ч. 5 ст. 185 КК України).

За даними слідства, підозрювані проникли на виробничу територію одного із підприємств критичної інфраструктури, пошкодили основні засоби спецтехніки та викрали їх комплектуючі. Такими діями з липня по жовтень 2023 року вони завдали державі понад 4,4 млн грн збитків.

Під час обшуків за місцем проживання підозрюваних виявлені знаряддя та засоби вчинення злочину. а також майно суб’єкта господарювання.

За клопотанням сторони обвинувачення їм обрано запобіжні заходи.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Головного слідчого управління Нацполіції України за оперативного супроводу співробітників Департаменту карного розшуку.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.