Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Ошукали забудовника на 45000 доларів США – за шахрайство судитимуть депутата та ексзаступника голови сільської ради на Київщині

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно депутата міської ради та колишнього заступника голови однієї з сільських рад Київської області за фактами заволодіння чужим майном шляхом обману (ч. 3 ст. 190, ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 190 КК України).

Розслідуванням встановлено, що обвинувачені за 45000 доларів США пообіцяли забудовнику вирішити низку його питань. Мова йшла про зняття арешту із земельних ділянок площею 3,7 га в Бучанському районі, зміну їх цільового призначення та затвердження детального плану території під будівництво котеджного комплексу. 

Фактично ж вони мали намір заволодіти коштами громадянина, не виконуючи жодних домовленостей. 

У ході розслідування задокументовано факт одержання ними 45000 доларів США. 

Досудове розслідування здійснювалося слідчими ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу ГУ СБ України у м. Києві та Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню поки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.