Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Оголошення про проведення співбесід щодо відповідності кандидатів на адмінпосади у САП критерію доброчесності (оновлено)


18.05.2021 

 

З 24 травня 2021 року починається третій етап конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі – співбесіди відповідності кандидатів критерію доброчесності.

До співбесід запрошуються кандидати, які за результатами анонімного тестування на загальні здібності та навички із використанням комп’ютерної техніки допущені до наступного етапу конкурсу - співбесіди.

ГРАФІК СПІВБЕСІД (для кандидатів, які беруть участь у конкурсі на зайняття вакантної посади начальника п’ятого відділу управління процесуального керівництва‚ підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Спеціалізованої антикорупційної прокуратури).

ГРАФІК СПІВБЕСІД (для кандидатів, які беруть участь у конкурсі на зайняття вакантних посад заступника Генерального прокурора – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури).

Співбесіди проводитимуться в Тренінговому центрі прокурорів України (аудиторія № 105, корпус № 1) за адресою: м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 81-б (схема проїзду).

Співбесіди проходитимуть в усній формі на засіданнях комісії (до 60 хв. на кожного кандидата) та полягатимуть в обговоренні результатів дослідження комісією матеріалів доброчесності кожного окремо кандидата. За наявності об’єктивних причин час, відведений на співбесіду, може бути збільшений процедурним рішенням комісії.

Члени комісії мають право ставити запитання кандидату, з яким проводять співбесіду, щодо його доброчесності з урахуванням методології та критеріїв оцінювання, а також з приводу іншої інформації, яка міститься у матеріалах стосовно кандидата.

Результати співбесіди після його завершення обговорюватимуться членами комісії без присутності кандидата. За наслідками такого обговорення буде прийнято рішення про відповідність кандидата критерію доброчесності. Якщо це рішення не набрало необхідної кількості голосів, кандидат вважається таким, що не відповідає критерію доброчесності та припиняє участь у конкурсі.

ДО УВАГИ КАНДИДАТІВ!
Кандидати повинні завчасно з’явитися у визначені комісією день, час і місце для проведення співбесіди, і мати при собі документ, що посвідчує їх особу, а також виконувати розпорядження голови комісії, членів робочої групи.

Під час співбесіди кандидати мають надати комісії оригінали документів копії яких раніше були подані ними до комісії.

Під час співбесіди кандидатам забороняється:
– порушувати дисципліну та загальноприйняті правила поведінки;
– проносити до приміщення де проходитимуть співбесіди небезпечні предмети та речовини, що можуть створити загрозу життю та здоров’ю інших осіб, які перебувають у місці проведення тестування, а також предмети, які можуть заважати проведенню співбесід.