Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Офіс Генерального прокурора запрошує громадськість приєднатися до складу робочої групи з оцінювання корупційних ризиків (оновлено)

З метою створення додаткових запобіжників вчиненню корупційних і пов’язаних із корупцією правопорушень працівниками органів прокуратури, відповідно до частини першої статті 19 Закону України «Про запобігання корупції» наказом Генерального прокурора від 22.02.2023 № 57 розпочато проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Офісу Генерального прокурора у форматі самооцінювання.

До складу робочої групи з оцінювання корупційних ризиків може бути включено представників зовнішніх заінтересованих сторін (представників громадянського суспільства, що здійснюють громадський контроль, експертів у сфері запобігання і протидії корупції).

Умовою для включення до складу робочої групи є направлення кандидатом мотиваційного листа, в якому підтверджено володіння знаннями щодо діяльності органів прокуратури, наявність стажу антикорупційної роботи, є посилання на роботу на цьому напрямі, дослідження на антикорупційну тематику.

Кінцева дата подання на електронну адресу Офісу Генерального прокурора – [email protected] мотиваційного листа 31 березня 2023 року (оновлено) .

Персональний склад робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у діяльності органів прокуратури буде оприлюднено на вебсайті після його затвердження у встановленому порядку.