Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Один загиблий та четверо поранених – розпочато розслідування за фактом обстрілу трьох районів Донеччини

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюються досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 31 жовтня 2023 року російські війська обстріляли Покровський, Бахмутський та Волноваський райони.

Вдень армія рф атакувала м. Красногорівку. Внаслідок влучання засобів ураження по одній з вулиць неподалік від власного приватного будинку зазнав поранень 59-річний місцевий житель. 

О 17:00 окупанти завдали удару по с. Єлизаветівка Покровського району, де отримали тілесні ушкодження двоє сусідів 54 та 68 років. Чоловіків з осколковими пораненнями та переломами кісток доставили до лікарні для надання невідкладної медичної допомоги.

Вже через кілька годин внаслідок влучання осколку через вікно власного будинку загинув 58-річний мешканець с. Південне м. Торецька, який під час обстрілу був у помешканні разом із дружиною. За попередніми даними, війська держави-агресора атакували населений пункт з артилерії.

Близько 20:00 під приціл окупантів потрапило с. Новоукраїнка Волноваського району - на подвір’ї домоволодіння поранено жінку 73 років.

Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.