Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Житомирщині до довічного ув’язнення засуджено чоловіка за вбивство подружжя

За публічного обвинувачення прокурорів Коростенської окружної прокуратури Житомирської області місцевого жителя визнано винним в умисному вбивстві двох людей та крадіжці (п. 1, ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 185 КК України).

Засудженому призначено довічне позбавлення волі.

Прокурори у суді довели, що чоловік близько 2-ї ночі у вересні 2022 року скоїв жорстоке вбивство подружжя та заволодів їхнім майном в смт Народичі Коростенського району.

Раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за злочини проти життя та здоров’я особи, а також майнові злочини.

Напередодні засуджений разом з потерпілою за гроші допомагали по господарству односельчанину. Після цього пішли до жінки додому та разом з її чоловіком розпивали алкогольні напої.

Під час конфлікту на ґрунті розмов про кримінальне минуле засуджений схопив зі столу ніж і смертельно поранив господаря. Також заподіяв численних ножових ударів жінці.

Забрав зі столу гроші та жіночу сумочку з мобільним телефоном. Щоб приховати злочин, вклав у руку потерпілої ніж та зник з місця злочину. 

Після нічного подвійного вбивства засуджений був викритий правоохоронцями у Житомирі.

З дня затримання і дотепер він перебуває під вартою. 

Досудове розслідування здійснювало Коростенське районне управління поліції.

Наразі триває строк на апеляційне оскарження вироку.