Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Львівщині окупант наніс авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки – розпочато розслідування

За процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону розпочато досудове розслідування за фактами посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, що призвело до загибелі людей, а також ведення агресивної війни (ч. 3 ст. 110 та ч. 2 ст. 437 КК України).

За даними слідства, 13 березня 2022 року близько 05:30 год. збройні сили Російської Федерації нанесли ракетні удари по Міжнародному центру миротворчості та безпеки на Львівщині та об’єктах військової частини. Внаслідок обстрілу частково пошкоджена інфраструктура. Дані про потерпілих встановлюються.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління СБУ у Львівській області.

Також близько 06:45 год. в м. Івано-Франківськ збройні сили країни-агресора нанесли ракетний удар по військовому аеродрому та об’єктах військової частини. Внаслідок обстрілу інфраструктура військової частини пошкоджена. Постраждалих немає.

Управлінням СБУ в Івано-Франківській області здійснюється  досудове розслідування за фактами посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.


 Прокурори продовжують фіксувати всі злочини військовослужбовців країни-агресора з метою притягнення винних до відповідальності.



 Якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua