Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Львівщині директора будівельного підприємства підозрюють у привласненні понад пів мільйона гривень

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру директору підприємства за фактами заволодіння чужим майном у великих розмірах та службового підроблення (ч. 4 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 КК України).

За даними слідства, підозрюваний зобов’язувався забезпечити виконання робіт із вогнезахисту казарми у Самбірському районі та використати для цього відповідні товари.

Однак, деякі роботи підрядником взагалі не виконані, а необхідні для вогнезахисту дерев'яних конструкцій матеріали не використані.

Встановлено, що після завершення ремонту між представниками будівельної фірми та квартирно-експлуатаційної частини, які не були обізнані із злочинними намірами підприємця, підписано офіційні документи, на підставі яких і був здійснений розрахунок.

Таким чином, підозрюваному вдалось заволодіти понад 570 тис грн бюджетних коштів.

Наразі йому обрано запобіжний захід.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції у Львівській області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.