Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
На Дніпропетровщині чоловіку повідомлено про підозру у розбещенні 8-річної дівчинки та розповсюдженні дитячої порнографії

За процесуального керівництва прокурорів Кам’янської окружної прокуратури місцевому мешканцю повідомлено про підозру за фактами розбещення малолітньої дитини та зберігання, розповсюдження дитячої порнографії (ч. 2 ст. 156, ч. 1, 3, 4 ст. 301-1 КК України).

За даними слідства, підозрюваний – мешканець м. Кам’янське – розпочав листування в одному із месенджерів з 8-річною дівчинкою. 

Користуючись малолітнім віком та довірою дитини, чоловік попросив її надіслати власні фотографії в оголеному вигляді.

Також чоловік завантажив з невстановленого Інтернет-ресурсу на мобільний телефон фото- та відеофайли, що відносяться до дитячої порнографії. У подальшому умисно зберігав та розповсюджував в чат-боті месенджера Телеграм.

Під час проведення обшуку за місцем проживання чоловіка виявлено та вилучено мобільний телефон із файлами, що містять дитячу порнографію. 

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділення поліції № 2 Кам’янського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.