Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Мешканця Кривого Рогу викрито на продажі зброї і боєприпасів

За процесуального керівництва Синельниківської окружної прокуратури викрито і повідомлено про підозру мешканцю м. Кривий Ріг за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту вогнепальної зброї та боєприпасів (ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, чоловік налагодив схему з продажу вогнепальної зброї і боєприпасів.

Його затримано під час реалізації 5 РПГ, 3 гранат Ф-1, понад 4000 набоїв калібру 5,45 мм, які вилучено правоохоронцями. У ході проведення обшуку автомобіля підозрюваного вилучено грошові кошти у сумі понад 100 тис грн.

Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою. Встановлюються обставини скоєння злочину та причетність інших осіб.

Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого відділу Синельниківського районного управління поліції ГУ НП у Дніпропетровській області, за оперативного супроводу відділу в м. Павлограді УСБУ у Дніпропетровської області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.