Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 30.09.2021


23.10.2021

Наказ Генерального прокурора № 307 від 30.09.2021 "Про оголошення конкурсу на зайняття посад державної служби" 

ПЕРЕЛІК
посад державної служби Офісу Генерального прокурора,
на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України

від 30 вересня 2021 року № 307 

1.Заступник начальника управління стратегічного планування – начальник відділу розвитку напрямків кримінально-правової політики Департаменту кримінально-правової політики та захисту інвестицій.
2.Начальник відділу документального забезпечення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.
3.Заступник начальника відділу організаційного забезпечення діяльності Генерального прокурора управління організаційного забезпечення діяльності керівництва Департаменту організаційно-контрольної діяльності, правового та аналітичного забезпечення.
4.Головний спеціаліст відділу інформаційно-аналітичної роботи та нормопроектування управління стратегічного планування Департаменту кримінально-правової політики та захисту інвестицій.
5.Головний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами та інформаційно-аналітичної роботи управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції.
6.Головний спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням органів Державного бюро розслідувань, нагляду за його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).
7.Головний спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю.
8.Головний спеціаліст відділу організаційно-аналітичного забезпечення Департаменту представництва інтересів держави в суді.
9.Головний спеціаліст відділу організаційно-аналітичного забезпечення Департаменту представництва інтересів держави в суді.

 

Департамент кадрової
роботи та державної служби