Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 29.03.2021


04.06.2021 

Наказ Генерального прокурора № 76 від 29.03.2021 "Про оголошення конкурсу на зайняття посад державної служби" 

Наказ Генерального прокурора № 83 від 08.04.2021 "Про зупинення конкурсу на зайняття посад державної служби" 

Наказ Генерального прокурора № 161 від 24.05.2021 "Про відновлення конкурсу на зайняття посад державної служби"

ПЕРЕЛІК
посад державної служби Офісу Генерального прокурора,
на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України

від 29 березня 2021 року № 76 

1. Начальник відділу забезпечення секретного діловодства управління забезпечення охорони державної таємниці.

2. Заступник начальника відділу організаційного забезпечення Єдиного реєстру управління організаційного забезпечення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи.

3. Заступник начальника відділу підготовки матеріалів щодо дисциплінарної відповідальності та звільнення прокурорів з посад управління забезпечення діяльності кадрової комісії з розгляду дисциплінарних скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку та здійснення дисциплінарного провадження щодо прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

4. Головний спеціаліст відділу підготовки матеріалів щодо дисциплінарної відповідальності та звільнення прокурорів з посад управління забезпечення діяльності кадрової комісії з розгляду дисциплінарних скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку та здійснення дисциплінарного провадження щодо прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

5. Головний спеціаліст відділу підготовки матеріалів щодо дисциплінарної відповідальності та звільнення прокурорів з посад управління забезпечення діяльності кадрової комісії з розгляду дисциплінарних скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку та здійснення дисциплінарного провадження щодо прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

6. Головний спеціаліст управління роботи з кадрами Департаменту кадрової роботи та державної служби.

7. Головний спеціаліст відділу запобігання правопорушенням в органах прокуратури управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції

8. Головний спеціаліст відділу розгляду запитів на публічну інформацію управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів.

9. Головний спеціаліст відділу матеріально-технічного забезпечення та контролю за його використанням управління матеріально-технічного забезпечення та організації закупівель Департаменту логістики, ресурсного та матеріально-технічного забезпечення.

10. Головний спеціаліст відділу матеріально-технічного забезпечення та контролю за його використанням управління матеріально-технічного забезпечення та організації закупівель Департаменту логістики, ресурсного та матеріально-технічного забезпечення.

11. Головний спеціаліст відділу організації роботи та контролю виконання управління організаційно-контрольної діяльності Департаменту організаційно-контрольної діяльності, правового та аналітичного забезпечення.

 Департамент кадрової
роботи та державної служби