Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 27.08.2019


16.09.2019
Наказ Генерального прокурора України № 169 від 27.08.2019 "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби"



Умови конкурсного відбору на обрані посади:


ПЕРЕЛІК

вакантних посад державної служби Генеральної прокуратури України,

на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України

від 27 серпня 2019 року № 169


 

1. Головний спеціаліст відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення.

2. Головний спеціаліст відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення.

3. Головний спеціаліст відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення.

4. Головний спеціаліст відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення.

5. Головний спеціаліст відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення.

6. Головний спеціаліст відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення.

7. Головний спеціаліст відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення.

8. Головний спеціаліст відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення.

9. Головний спеціаліст відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення.

10. Головний спеціаліст відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

11. Головний спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

12. Головний спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності.



Департамент кадрової роботи
та державної служби