Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 26.05.2021


17.06.2021 

Наказ Генерального прокурора № 166 від 26.05.2021 "Про оголошення конкурсу на зайняття посад державної служби"  

ПЕРЕЛІК
посад державної служби Офісу Генерального прокурора,
на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України

від 26 травня 2021 року № 166

 

1.Заступник начальника відділу нагляду та інформаційно аналітичної роботи у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим і міста Севастополя та в умовах збройного конфлікту, управління нагляду та інформаційно аналітичної роботи у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим і міста Севастополя та в умовах збройного конфлікту, Департаменту нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту.

2.Головний спеціаліст відділу представництва інтересів органів прокуратури першого управління Департаменту представництва інтересів держави в суді.

3.Головний спеціаліст відділу представництва інтересів органів прокуратури першого управління Департаменту представництва інтересів держави в суді.

4.Головний спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

5.Головний спеціаліст відділу організації добору на посади прокурорів управління роботи з кадрами Департаменту кадрової роботи та державної служби.

6.Головний спеціаліст відділу організаційної та аналітичної роботи управління забезпечення діяльності кадрової комісії з розгляду дисциплінарних скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку та здійснення дисциплінарного провадження щодо прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

7.Головний спеціаліст відділу розгляду запитів на публічну інформацію управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів.

8.Головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення діяльності Генерального прокурора управління організаційного забезпечення діяльності керівництва Департаменту організаційно контрольної діяльності, правового та аналітичного забезпечення.

9.Головний спеціаліст відділу особливих доручень управління правової допомоги Департаменту міжнародно-правового співробітництва.

10.Головний спеціаліст Департаменту нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту.

11.Головний спеціаліст відділу впровадження стандартів діяльності прокурорів управління стандартизації та оцінювання діяльності прокурорів Департаменту кримінально правової політики та захисту інвестицій.

12.Головний спеціаліст відділу інформаційно-аналітичної роботи та документального забезпечення Департаменту нагляду за додержанням законів органами безпеки.

13.Головний спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту міжнародно правового співробітництва.

14.Головний спеціаліст відділу штатів, обліку кадрів та мобілізаційної роботи управління роботи з персоналом державної служби Департаменту кадрової роботи та державної служби.

15.Провідний спеціаліст відділу реєстрації вхідних документів управління реєстрації вхідних та вихідних документів Департаменту документального забезпечення.

 

 Департамент кадрової
роботи та державної служби