Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 26.02.2020


25.05.2020 

Наказ Генерального прокурора № 108 від 26.02.2020 "Про оголошення конкурсу на зайняття посад державної служби"

Наказ  Генерального прокурора  від 26.03.2020 № 16З «Про зупинення конкурсу на зайняття посад державної служби оголошеного наказом Генерального прокурора від 26.02.2020 №108»

Наказ  Генерального прокурора від 18.05.2020 № 223 «Щодо уповноваженого на проведення  співбесід з кандидатами на зайняття посад державної служби категорії «Б», визначеними конкурсною комісією державної служби  Офісу Генерального прокурора, за результатами конкурсу, оголошеного наказом Генерального прокурора № 108 від 26.02.2020»

Наказ  Генерального прокурора від 20.05.2020 № 225 «Щодо скасування проведення конкурсу, оголошеного наказом Генерального прокурора від 26 лютого 2020 року № 108, результати якого не оприлюднені»


 

ПЕРЕЛІК

посад державної служби Офісу Генерального прокурора,
на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора

від 26 лютого 2020 року № 108


 

1. Начальник Департаменту документального забезпечення.

2. Начальник Департаменту інформаційних технологій.

3. Заступник начальника Департаменту нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, інших заходів примусового характеру у місцях несвободи, а також пробації.

4. Заступник начальника Департаменту нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту.

5. Заступник начальника Департаменту логістики, ресурсного та матеріально-технічного забезпечення – начальник управління комунально-експлуатаційного забезпечення та капітального будівництва.

6. Заступник начальника управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів.

7. Заступник начальника управління матеріально-технічного забезпечення та організації закупівель – начальник відділу організації закупівель, моніторингу та договірної роботи Департаменту логістики, ресурсного та матеріально-технічного забезпечення.

8. Начальник відділу взаємодії з Верховною Радою України, Кабінетом Міністрів України, Офісом Президента України управління взаємодії з органами державної влади Департаменту інформаційно-аналітичного та організаційного забезпечення, контролю виконання та перевірок стану організації прокурорської роботи.

9. Начальник відділу інформаційного забезпечення учасників кримінального провадження управління організаційного забезпечення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи.

10. Начальник відділу документального забезпечення Департаменту нагляду за спеціальними органами правопорядку.

11. Начальник організаційно-методичного відділу Спеціалізованої прокуратури у сфері нагляду за кримінальними провадженнями про військові злочини та у сфері оборонно-промислового комплексу.

12. Начальник режимно-секретної частини (на правах відділу) Спеціалізованої прокуратури у сфері нагляду за кримінальними провадженнями про військові злочини та у сфері оборонно-промислового комплексу.

13. Начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції.

14. Начальник аналітично-статистичного відділу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

15. Заступник начальника відділу внутрішнього аудиту та фінансового контролю.

16. Заступник начальника організаційно-методичного відділу Спеціалізованої прокуратури у сфері нагляду за кримінальними провадженнями про військові злочини та у сфері оборонно-промислового комплексу.

17. Заступник начальника відділу документального забезпечення управління правового забезпечення.

18. Заступник начальника відділу координації та інформаційно-аналітичної роботи управління координації Департаменту нагляду за спеціальними органами правопорядку.

19. Заступник начальника відділу міжнародного співробітництва та повернення активів Департаменту міжнародно-правового співробітництва та повернення активів.

20. Заступник начальника відділу нагляду за додержанням законів щодо надання медичної допомоги Департаменту нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, інших заходів примусового характеру у місцях несвободи, а також пробації.

21. Заступник начальника відділу штатів, обліку кадрів та мобілізаційної роботи управління роботи з персоналом державної служби Департаменту кадрової роботи та державної служби.

22. Заступник начальника відділу технічного забезпечення та супроводження користувачів управління матеріально-технічного забезпечення та організації закупівель Департаменту логістики, ресурсного та матеріально-технічного забезпечення.


Департамент кадрової роботи
та державної служби