Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 26.01.2021


11.02.2021

Наказ Генерального прокурора № 12 від 26.01.2021 "Про оголошення конкурсу на зайняття посад державної служби"

ПЕРЕЛІК
посад державної служби Офісу Генерального прокурора,
оголошених на добір у період карантину
наказом Генерального прокурора від 26 січня 2021 року № 12

 1.Головний спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю.

2.Головний спеціаліст відділу підготовки інформаційних матеріалів управління інформаційної політики.

3.Головний спеціаліст відділу аналітичної роботи управління аналітичного забезпечення діяльності Генерального прокурора Департаменту організаційно-контрольної діяльності, правового та аналітичного забезпечення (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

4.Головний спеціаліст відділу інформаційно-аналітичної роботи та нормопроектування управління стратегічного планування Департаменту кримінально-правової політики та захисту інвестицій

5.Головний спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту нагляду за органами безпеки, фіскальною та прикордонною службами.

6.Головний спеціаліст відділу організації роботи з документами керівництва Офісу Генерального прокурора управління виготовлення, редагування, опрацювання та зберігання документів Департаменту документального забезпечення.

7.Головний спеціаліст відділу розгляду запитів на публічну інформацію управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів.

8.Провідний спеціаліст відділу звернень громадян управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів.

9.Спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю.

 Департамент кадрової
роботи та державної служби