Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 23.06.2018


24.07.2018

Наказ Генерального прокурора України № 119 від 23.06.2018 "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби"


Умови конкурсного відбору на обрані посади:



ПЕРЕЛІК
вакантних посад державної служби Генеральної прокуратури України,
на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України
від 23 червня 2018 № 119

 

1. Начальник управління забезпечення дотримання інформаційної безпеки в Генеральній прокуратурі України Генеральної інспекції.

2. Начальник відділу контролю стану технічного захисту інформації управління забезпечення дотримання інформаційної безпеки в Генеральній прокуратурі України Генеральної інспекції.

3. Головний спеціаліст відділу роботи з кадрами управління роботи з кадрами та персоналом державної служби Департаменту кадрової роботи та державної служби (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

4. Головний спеціаліст-психолог відділу криміналістичного супроводження досудового розслідування та інформаційно-аналітичної роботи Департаменту спеціальних розслідувань (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника);

5. Головний спеціаліст відділу впровадження та супроводження інформаційних систем управління інформаційних технологій Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

6. Головний спеціаліст відділу забезпечення секретного діловодства Генеральної інспекції управління забезпечення охорони державної таємниці (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

7. Провідний спеціаліст з питань впровадження практики Європейського суду з прав людини та міжнародного співробітництва управління організаційного забезпечення діяльності (Секретаріату) Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

8. Спеціаліст відділу опрацювання та зберігання документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

 

Департамент кадрової роботи
та державної служби