Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 22.05.2020


09.06.2020

Наказ Генерального прокурора № 227 від 22.05.2020 "Про оголошення конкурсу на зайняття посад державної служби"


 ПЕРЕЛІК
вакантних посад державної служби Офісу Генерального прокурора,
на які оголошено добір на період дії карантину
( наказ Генерального прокурора від 22 травня 2020 року № 227)

1..Начальник відділу документального забезпечення управління міжнародно-правового співробітництва.

2..Начальник відділу забезпечення секретного діловодства управління забезпечення охорони державної таємниці.

3..Заступник начальника відділу забезпечення секретного діловодства управління забезпечення охорони державної таємниці.

4..Заступник начальника відділу підготовки матеріалів щодо дисциплінарної відповідальності та звільнення прокурорів з посад управління забезпечення діяльності кадрової комісії з розгляду дисциплінарних скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку та здійснення дисциплінарного провадження щодо прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

5..Заступник начальника відділу організаційного забезпечення Єдиного реєстру управління організаційного забезпечення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи Офісу Генерального прокурора.

6..Головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення діяльності заступників Генерального прокурора управління організаційного забезпечення діяльності керівництва Департаменту інформаційно-аналітичного та організаційного забезпечення, контролю виконання та перевірок стану організації прокурорської роботи.

7..Головний спеціаліст відділу аналітичної роботи управління аналітичного забезпечення діяльності Генерального прокурора Департаменту інформаційно-аналітичного та організаційного забезпечення, контролю виконання та перевірок стану організації прокурорської роботи.

8..Головний спеціаліст відділу нагляду за організацією процесуального керівництва‚ підтримання обвинувачення в суді у актуальних та резонансних провадженнях управління перевірок стану організації прокурорської роботи Департаменту інформаційно-аналітичного та організаційного забезпечення, контролю виконання та перевірок стану організації прокурорської роботи.

9..Головний спеціаліст відділу роботи з кадрами управління роботи з кадрами Департаменту кадрової роботи та державної служби.

10..Головний спеціаліст відділу інформаційно-аналітичної роботи управління організаційного забезпечення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи.

11..Головний спеціаліст відділу інформаційно-аналітичної роботи управління організаційного забезпечення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи.

12..Головний спеціаліст відділу інформаційного забезпечення учасників кримінального провадження управління організаційного забезпечення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи.

13..Головний спеціаліст відділу інформаційного забезпечення учасників кримінального провадження управління організаційного забезпечення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи.

14..Головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення Єдиного реєстру управління організаційного забезпечення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи.

15..Головний спеціаліст управління підтримання публічного обвинувачення в суді.

16..Головний спеціаліст Департаменту представництва інтересів держави в суді Офісу Генерального прокурора.

17..Головний спеціаліст Департаменту представництва інтересів держави в суді Офісу Генерального прокурора.

18..Головний спеціаліст Департаменту представництва інтересів держави в суді Офісу Генерального прокурора.

19..Головний спеціаліст відділу розгляду запитів на публічну інформацію управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів Офісу Генерального прокурора.

20..Головний спеціаліст відділу розгляду запитів на публічну інформацію управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів Офісу Генерального прокурора.

21..Головний спеціаліст відділу розгляду запитів на публічну інформацію управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів Офісу Генерального прокурора.

22..Головний спеціаліст управління нагляду за додержанням законів органами центрального апарату Національної поліції України Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Офісу Генерального прокурора.

23..Головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення діяльності Генерального прокурора управління організаційного забезпечення діяльності керівництва Департаменту інформаційно-аналітичного та організаційного забезпечення, контролю виконання та перевірок стану організації прокурорської роботи.

24..Головний спеціаліст відділу підготовки матеріалів щодо дисциплінарної відповідальності та звільнення прокурорів з посад управління забезпечення діяльності кадрової комісії з розгляду дисциплінарних скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку та здійснення дисциплінарного провадження щодо прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

25..Головний спеціаліст відділу підготовки матеріалів щодо дисциплінарної відповідальності та звільнення прокурорів з посад управління забезпечення діяльності кадрової комісії з розгляду дисциплінарних скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку та здійснення дисциплінарного провадження щодо прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

26..Головний спеціаліст відділу підготовки матеріалів щодо дисциплінарної відповідальності та звільнення прокурорів з посад управління забезпечення діяльності кадрової комісії з розгляду дисциплінарних скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку та здійснення дисциплінарного провадження щодо прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

27..Головний спеціаліст відділу підготовки матеріалів щодо дисциплінарної відповідальності та звільнення прокурорів з посад управління забезпечення діяльності кадрової комісії з розгляду дисциплінарних скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку та здійснення дисциплінарного провадження щодо прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

28..Головний спеціаліст управління роботи з кадрами Департаменту кадрової роботи та державної служби.

 

 

Департамент кадрової роботи
та державної служби