Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 21.02.2018


26.03.2018

Наказ Генерального прокурора України №34 від 21.02.2018 "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби"   



Умови конкурсного відбору на обрані посади:



ПЕРЕЛІК

вакантних посад державної служби Генеральної прокуратури України,

на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України

від 21.02.2018 № 34

1.Заступник начальника відділу зв’язків із громадськістю та засобами масової інформації.

2.Головний спеціаліст з питань інформаційних технологій управління організаційного забезпечення діяльності (Секретаріату) Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

3.Провідний спеціаліст відділу організації діловодства управління організаційного забезпечення діяльності (Секретаріату) Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

4.Спеціаліст-редактор відділу організаційної та аналітичної роботи управління організаційного забезпечення діяльності (Секретаріату) Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

5.Спеціаліст-редактор відділу організаційної та аналітичної роботи управління організаційного забезпечення діяльності (Секретаріату) Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

6.Головний спеціаліст-психолог відділу криміналістичного супроводження досудового розслідування та інформаційно-аналітичної роботи Департаменту спеціальних розслідувань (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

7.Головний спеціаліст відділу організації перекладів Департаменту міжнародно-правового співробітництва.

8.Провідний спеціаліст управління нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру у місцях несвободи (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

9.Головний спеціаліст відділу організації роботи з документами керівництва Генеральної прокуратури України управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

10.Спеціаліст відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

11.Спеціаліст відділу редагування та виготовлення документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

12.Спеціаліст відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій‚ документального та матеріально-технічного забезпечення.

 

Департамент кадрової роботи
та державної служби