Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 21.01.2019


15.02.2019

Наказ Генерального прокурора України № 11 від 21.01.2019 "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби"


Умови конкурсного відбору на обрані посади:



ПЕРЕЛІК
вакантних посад державної служби Генеральної прокуратури України,
на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України
від 21 січня 2019 року № 11

 

1. Начальник відділу впровадження та супроводження інформаційних систем управління інформаційних технологій Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення.

2. Головний спеціаліста відділу організації перекладів Департаменту міжнародно-правового співробітництва.

3. Головний спеціаліст відділу інформаційно-аналітичної роботи управління організаційного забезпечення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи.

4. Головний спеціаліст відділу взаємодії з Кабінетом Міністрів України та іншими центральними органами влади управління зв’язків і взаємодії з державними органами та установами Департаменту забезпечення діяльності керівництва.

5. Головний спеціаліст відділу перевірок стану організації прокурорської роботи управління аналітичного забезпечення діяльності Генерального прокурора та перевірок стану організації прокурорської роботи Департаменту забезпечення діяльності керівництва.

6. Головний спеціаліст-редактор відділу організаційної та аналітичної роботи управління організаційного забезпечення діяльності (Секретаріату) Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

7.Головний спеціаліст-психолог відділу криміналістичного супроводження досудового розслідування та інформаційно-аналітичної роботи управління спеціальних розслідувань (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

 

Департамент кадрової роботи
та державної служби