Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 17.10.2017


18.10.2017 

Наказ №272 від 25.09.2017 "Про внесення змін до наказу Генеральної прокуратури України від 07.09.2017 № 256 «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби» 

Наказ Генерального прокурора України №256 від 07.09.2017 "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби"




ПЕРЕЛІК

вакантних посад державної служби Генеральної прокуратури України,

на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України

від 07.09.2017 № 256


1. Головний спеціаліст відділу організації перекладів Департаменту міжнародно-правового співробітництва.

2. Головний спеціаліст-психолог відділу криміналістичного супроводження досудового розслідування та інформаційно-аналітичної роботи Департаменту спеціальних розслідувань (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

3. Провідний спеціаліст управління представництва інтересів громадян або держави в суді Департаменту підтримання державного обвинувачення та представництва інтересів громадянина або держави в судах.

4. Спеціаліст управління представництва інтересів громадян або держави в суді Департаменту підтримання державного обвинувачення та представництва інтересів громадянина або держави в судах.

5. Провідний спеціаліст відділу впровадження та супроводження інформаційних систем управління інформаційних технологій Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення.

6. Провідний спеціаліст відділу адміністрування мереж та технічного захисту інформації управління інформаційних технологій Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення.

7. Головний спеціаліст відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення.

8. Провідний спеціаліст відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення.

9. Спеціаліст відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення.