Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 17.01.2017 та 23.01.2017


16.02.2017

Наказ Генерального прокурора України №10 від 17.01.2017 "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби" 

Умови конкурсного відбору на обрані посади:

 

ПЕРЕЛІК

вакантних посад державної служби Генеральної прокуратури України,

на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України

від 17.01.2017 № 10

 

1. Начальник відділу документального забезпечення управління з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями;

2. Начальник відділу документального забезпечення управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих управління з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями.

3. Головний спеціаліст відділу впровадження та супроводження інформаційних систем управління інформаційних технологій Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення. 

4. Головний спеціаліста відділу адміністрування мереж та технічного захисту інформації управління інформаційних технологій Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення. 

5. Головний спеціаліст відділу документального забезпечення управління з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями. 

6. Провідний спеціаліст управління представництва інтересів громадян або держави в суді Департаменту підтримання державного обвинувачення та представництва інтересів громадянина або держави в судах.

7. Провідний спеціаліст відділу документального забезпечення Головного слідчого управління (на правах департаменту) (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

8. Провідний спеціаліст відділу впровадження та супроводження інформаційних систем управління інформаційних технологій Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення.

9. Спеціаліст відділу документального забезпечення Головного слідчого управління (на правах департаменту).

10. Спеціаліст відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).


Наказ Генерального прокурора України №18 від 23.01.2017 "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби

 

ПЕРЕЛІК

вакантних посад державної служби Генеральної прокуратури України,

на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України

від 23.01.2017 № 18

 

 

 

1.Заступник начальника відділу організації перекладів управління міжнародно-правового співробітництва та європейської інтеграції