Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 14.05.2019


07.06.2019
Наказ Генерального прокурора України № 83 від 14.05.2019 "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби"


Умови конкурсного відбору на обрані посади:

ПЕРЕЛІК
вакантних посад державної служби Генеральної прокуратури України,
на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України
від 14 травня 2019 року № 83

 

1. Головний спеціаліст організаційно-методичного відділу Головного слідчого управління.

2.  Головний спеціаліст відділу документального забезпечення Головного слідчого управління (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

3.  Головний спеціаліст відділу забезпечення секретного діловодства Спеціалізованої антикорупційної прокуратури управління забезпечення охорони державної таємниці.

4. Головний спеціаліст-психолог відділу криміналістичного супроводження досудового розслідування та інформаційно-аналітичної роботи управління спеціальних розслідувань (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

5. Головний спеціаліст відділу організаційної та аналітичної роботи управління організаційного забезпечення діяльності (Секретаріату) Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

6. Провідний спеціаліст відділу організаційної та аналітичної роботи управління організаційного забезпечення діяльності (Секретаріату) Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

7. Провідний спеціаліст (з місцем постійної дислокації у місті Мелітополі) відділу документального забезпечення Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях.

 

Департамент кадрової роботи
та державної служби