Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 12.11.2021

Наказ Генерального прокурора № 352 від 12.11.2021 "Про оголошення конкурсу на зайняття посад державної служби"

 


ПЕРЕЛІК
посад державної служби Офісу Генерального прокурора,
на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора 

від 12 листопада 2021 року № 352 

  1. Заступник начальника відділу документального забезпечення Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю.
  2. Головний спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю.
  3. Головний спеціаліст відділу організації роботи з документами керівництва Офісу Генерального прокурора управління виготовлення, редагування, опрацювання та зберігання документів Департаменту документального забезпечення.
  4. Головний спеціаліст відділу організації роботи з документами керівництва Офісу Генерального прокурора управління виготовлення, редагування, опрацювання та зберігання документів Департаменту документального забезпечення (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).
  5. Головний спеціаліст відділу реєстрації вхідних документів управління реєстрації вхідних та вихідних документів Департаменту документального забезпечення (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).
  6. Спеціаліст відділу реєстрації вхідних документів управління реєстрації вхідних та вихідних документів Департаменту документального забезпечення.
  7. Спеціаліст відділу інформаційно-аналітичної роботи та нормопроектування управління стратегічного планування Департаменту кримінально-правової політики та захисту інвестицій.
  8. Спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням органів Державного бюро розслідувань, нагляду за його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

 Департамент кадрової
роботи та державної служби