Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 10.08.2020


31.08.2020

Наказ Генерального прокурора № 367 від 10.08.2020 "Про оголошення конкурсу на зайняття посад державної служби"

ПЕРЕЛІК
посад державної служби Офісу Генерального прокурора,
оголошених на добір у період карантину
наказом Генерального прокурора від 10 серпня 2020 року № 367

 1. Начальник відділу організації добору на посади прокурорів управління роботи з кадрами Департаменту кадрової роботи та державної служби.

2. Головний спеціаліст відділу організації добору на посади прокурорів управління роботи з кадрами Департаменту кадрової роботи та державної служби.3. Головний спеціаліст Департаменту захисту інтересів дітей та протидії насильству.4. Головний спеціаліст відділу підготовки матеріалів щодо дисциплінарної відповідальності та звільнення прокурорів з посад управління забезпечення діяльності кадрової комісії з розгляду дисциплінарних скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку та здійснення дисциплінарного провадження щодо прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби Офісу Генерального прокурора.5. Головний спеціаліст відділу підготовки матеріалів щодо дисциплінарної відповідальності та звільнення прокурорів з посад управління забезпечення діяльності кадрової комісії з розгляду дисциплінарних скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку та здійснення дисциплінарного провадження щодо прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби Офісу Генерального прокурора.
6. Головний спеціаліст відділу інформаційно-аналітичної роботи та нормопроектування управління стратегічного планування Департаменту кримінально-правової політики та захисту інвестицій.7. Спеціаліст відділу інформаційно-аналітичної роботи та нормопроектування управління стратегічного планування Департаменту кримінально-правової політики та захисту інвестицій.8. Спеціаліст управління захисту інвестицій Департаменту кримінально-правової політики та захисту інвестицій. Департамент кадрової
роботи та державної служби