Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 09.09.2016 (зі змінами від 27.09.2016)


19.10.2016

Наказ Генерального прокурора України №332 від 09.09.2016 "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби" 

 

 

Наказ Генерального прокурора України №346 від 27.09.2016 "Про внесення змін до наказу Генерального прокурора України від 09.09.2016 №332 «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби» 


Умови конкурсного відбору на обрані посади:

 

ПЕРЕЛІК

вакантних посад державної служби Генеральної прокуратури України,

на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України

від 09.09.2016 № 332

 

 

1. Заступник начальника Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення.

2. Начальник відділу документального забезпечення Департаменту спеціальних розслідувань.

3. Начальник відділу організації перекладів управління міжнародно-правового співробітництва та європейської інтеграції.

4. Головний спеціаліст організаційно-методичного відділу Головного слідчого управління (на правах департаменту).

5. Головний спеціаліст відділу криміналістичного супроводження досудового розслідування та інформаційно-аналітичної роботи Департаменту спеціальних розслідувань.
6. Головний спеціаліст відділу криміналістичного супроводження досудового розслідування та інформаційно-аналітичної роботи Департаменту спеціальних розслідувань .
7. Головний спеціаліст відділу криміналістичного супроводження досудового розслідування та інформаційно-аналітичної роботи Департаменту спеціальних розслідувань.
8. Провідний спеціаліст відділу криміналістичного супроводження досудового розслідування та інформаційно-аналітичної роботи Департаменту спеціальних розслідувань.

9. Головний спеціаліст управління представництва інтересів громадян або держави в суді Департаменту підтримання державного обвинувачення та представництва інтересів громадянина або держави в судах.

10. Головний спеціаліст відділу організації перекладів управління міжнародно-правового співробітництва та європейської інтеграції (4 вакантні посади).

11. Головний спеціаліст відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції.

12. Спеціаліст відділу реєстрації вхідних та вихідних документів управління документального забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення (на час відпустки основного працівника для догляду за дитиною).

 

Департамент кадрової роботи

та державної служби