Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 09.04.2021


11.05.2021

Наказ Генерального прокурора № 89 від 09.04.2021 "Про оголошення конкурсу на зайняття посад державної служби"  

ПЕРЕЛІК
посад державної служби Офісу Генерального прокурора,
на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України
від 09 квітня 2021 року № 89

 1.Начальник відділу контролю технічного захисту інформації управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції.

2.Головний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами та інформаційно-аналітичної роботи управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції.

3.Головний спеціаліст управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням у кримінальних провадженнях щодо організованої злочинності Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю.

4.Головний спеціаліст управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням у кримінальних провадженнях щодо організованої злочинності Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю.

5.Головний спеціаліст відділу підготовки матеріалів щодо дисциплінарної відповідальності та звільнення прокурорів з посад управління забезпечення діяльності кадрової комісії з розгляду дисциплінарних скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку та здійснення дисциплінарного провадження щодо прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

6.Провідний спеціаліст відділу організаційної та аналітичної роботи управління забезпечення діяльності кадрової комісії з розгляду дисциплінарних скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку та здійснення дисциплінарного провадження щодо прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

 Департамент кадрової
роботи та державної служби