Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 09.02.2022


Наказ Генерального прокурора № 24 від 09.01.2022 "Про оголошення конкурсу на зайняття посад державної служби"



ПЕРЕЛІК

посад державної служби Офісу Генерального прокурора,

на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України

від 09 лютого 2022 року № 24

 

1. Заступник начальника Департаменту державного майна, ресурсів та матеріально-технічного забезпечення – начальник відділу організації закупівель, моніторингу та договірної роботи.

2. Начальник відділу управління майном органів прокуратури управління державного майна органів прокуратури Департаменту державного майна, ресурсів та матеріально-технічного забезпечення.

3. Заступник начальника відділу перекладів управління екстрадиції та співробітництва Департаменту міжнародно-правового співробітництва.

4. Головний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами та інформаційно-аналітичної роботи управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції.

5. Головний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами та інформаційно-аналітичної роботи управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції.

 6.  Головний спеціаліст відділу управління майном Офісу Генерального прокурора та будівництвом управління державного майна органів прокуратури Департаменту державного майна, ресурсів та матеріально-технічного забезпечення.

 7. Головний спеціаліст відділу організації закупівель, моніторингу та договірної роботи Департаменту державного майна, ресурсів та матеріально-технічного забезпечення.

8. Головний спеціаліст відділу планування та фінансування Департаменту планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності.

 9. Провідний спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням органів Державного бюро розслідувань‚ нагляду за його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях.

 

Департамент кадрової роботи
та державної служби