Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 07.11.2019


06.12.2019

Наказ Генерального прокурора України № 272 від 07.11.2019 "Про оголошення конкурсу на зайняття посад державної служби"  

ПЕРЕЛІК
посад державної служби Генеральної прокуратури України,
на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України
від 7 листопада 2019 року № 272

 1. Заступник начальника управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів – начальник відділу звернень громадян.

2. Начальник відділу прийому громадян управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів.

3. Заступник начальника відділу прийому громадян управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів.

4. Головний спеціаліст відділу звернень громадян управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів (3 посади);

5. Головний спеціаліст відділу розгляду запитів на публічну інформацію управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів.

6. Головний спеціаліст відділу депутатських звернень і запитів управління організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів (3 посади).

7. Начальник відділу організаційно-аналітичного та документального забезпечення Департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про катування та інші серйозні порушення прав громадян з боку правоохоронних органів.

8. Головний спеціаліст відділу організаційно-аналітичного та документального забезпечення Департаменту процесуального  керівництва у кримінальних провадженнях про катування та інші серйозні порушення прав громадян з боку правоохоронних органів.

9. Головний спеціаліст відділу організаційно-аналітичного та документального забезпечення Департаменту процесуального  керівництва у кримінальних провадженнях про катування та інші серйозні порушення прав громадян з боку правоохоронних органів.

10. Головний спеціаліст відділу роботи з кадрами управління роботи з кадрами та персоналом державної служби Департаменту кадрової роботи та державної служби.

11. Головний спеціаліст відділу роботи з кадрами управління роботи з кадрами та персоналом державної служби Департаменту кадрової роботи та державної служби.

12. Головний спеціаліст відділу документального забезпечення Департаменту нагляду за додержанням законів  у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності.

 

 

Департамент кадрової роботи
та державної служби