Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 06.05.2021


26.05.2021

Наказ Генерального прокурора № 142 від 06.05.2021 "Про оголошення конкурсу на зайняття посад державної служби" 

ПЕРЕЛІК
посад державної служби Офісу Генерального прокурора,
на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України
від 06 травня 2021 року № 142

 1. Начальник відділу документального забезпечення управління організації виконання рішень ЄСПЛ, аналітичного та документального забезпечення Департаменту протидії порушенням прав людини у правоохоронній та пенітенціарній сферах.

2. Начальник відділу підготовки інформаційних матеріалів управління інформаційної політики.

3. Начальник відділу документального забезпечення Департаменту міжнародно-правового співробітництва.

4. Заступник начальника відділу перекладів управління екстрадиції та співробітництва Департаменту міжнародно-правового співробітництва

5. Головний спеціаліст відділу організації добору на посади прокурорів управління роботи з кадрами Департаменту кадрової роботи та державної служби.

6. Головний спеціаліст відділу підготовки матеріалів щодо дисциплінарної відповідальності та звільнення прокурорів з посад управління забезпечення діяльності кадрової комісії з розгляду дисциплінарних скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку та здійснення дисциплінарного провадження щодо прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

7. Головний спеціаліст відділу підготовки матеріалів щодо дисциплінарної відповідальності та звільнення прокурорів з посад управління забезпечення діяльності кадрової комісії з розгляду дисциплінарних скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку та здійснення дисциплінарного провадження щодо прокурорів Департаменту кадрової роботи та державної служби.

8. Головний спеціаліст першого відділу процесуального керівництва Департаменту організації, процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення у кримінальних провадженнях про злочини, вчинені у зв’язку з масовими протестами у 2013 –2014 роках.

9. Головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення координаційної діяльності управління організаційно-контрольної діяльності Департаменту організаційно-контрольної діяльності, правового та аналітичного забезпечення.

10. Головний спеціаліст відділу представництва інтересів органів прокуратури першого управління Департаменту представництва інтересів держави в суді.

11. Головний спеціаліст відділу представництва інтересів органів прокуратури першого управління Департаменту представництва інтересів держави в суді.

12. Головний спеціаліст відділу представництва інтересів органів прокуратури першого управління Департаменту представництва інтересів держави в суді.

13. Головний спеціаліст відділу представництва інтересів органів прокуратури першого управління Департаменту представництва інтересів держави в суді.

14. Головний спеціаліст відділу представництва інтересів органів прокуратури першого управління Департаменту представництва інтересів держави в суді.

15. Головний спеціаліст відділу представництва інтересів органів прокуратури першого управління Департаменту представництва інтересів держави в суді.

16. Головний спеціаліст відділу представництва інтересів органів прокуратури першого управління Департаменту представництва інтересів держави в суді.

17. Головний спеціаліст Департаменту захисту інтересів дітей та протидії насильству


Департамент кадрової

роботи та державної служби