Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 05.10.2020


19.10.2020
Наказ Генерального прокурора № 472 від 05.10.2020 "Про оголошення конкурсу на зайняття посад державної служби"

ПЕРЕЛІК
посад державної служби Офісу Генерального прокурора,
оголошених на добір у період карантину
наказом Генерального прокурора від 05 жовтня 2020 року № 472

 1. Заступник начальника управління стратегічного планування – начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи та нормопроектування Департаменту кримінально-правової політики та захисту інвестицій Офісу Генерального прокурора.

2. Заступник начальника відділу організації процесуального керівництва та підтримання публічного обвинувачення у кримінальних провадженнях щодо кіберзлочинності управління нагляду за додержанням законів органами центрального апарату Національної поліції України Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Офісу Генерального прокурора.

3. Заступник начальника відділу нагляду та інформаційно-аналітичної роботи у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим і міста Севастополя та в умовах збройного конфлікту, управління нагляду та інформаційно-аналітичної роботи у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим і міста Севастополя та в умовах збройного конфлікту, Департаменту нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту Офісу Генерального прокурора.

4. Головний спеціаліст відділу впровадження стандартів діяльності прокурорів управління стандартизації та оцінювання діяльності прокурорів Департаменту кримінально-правової політики та захисту інвестицій Офісу Генерального прокурора.

5. Головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення діяльності  Генерального прокурора управління організаційного забезпечення діяльності керівництва Департаменту організаційно-контрольної діяльності, правового та аналітичного забезпечення  Офісу Генерального прокурора.

6. Головний спеціаліст відділу взаємодії з підрозділами Офісу Генерального прокурора управління забезпечення реалізації процесуальних повноважень Генерального прокурора у кримінальному провадженні Департаменту організаційно-контрольної діяльності, правового та аналітичного забезпечення Офісу Генерального прокурора.

7. Головний спеціаліст відділу документального забезпечення  Департаменту міжнародно-правового співробітництва Офісу Генерального прокурора.

8. Головний спеціаліст відділу особливих доручень управління правової допомоги Департаменту міжнародно-правового співробітництва Офісу Генерального прокурора.

9. Головний спеціаліст Департаменту нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту Офісу Генерального прокурора.

 Департамент кадрової
роботи та державної служб