Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
КОНКУРС від 04.02.2019


04.03.2019

Наказ Генерального прокурора України № 19 від 04.02.2019 "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби"


Умови конкурсного відбору на обрані посади:

ПЕРЕЛІК
вакантних посад державної служби Генеральної прокуратури України,
на які оголошено конкурс наказом Генерального прокурора України
від 04 лютого 2019 року № 19

 

1. Начальник відділу забезпечення секретного діловодства Спеціалізованої антикорупційної прокуратури управління забезпечення охорони державної таємниці (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

2. Заступник начальника відділу організації закупівель управління матеріально-технічного забезпечення Департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення.

3. Головний спеціаліст (з місцем постійної дислокації у місті Львові) відділу документального забезпечення Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях.

4. Провідний спеціаліст (з місцем постійної дислокації у місті Львові) відділу документального забезпечення Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях.

5. Головний спеціаліст (з місцем постійної дислокації у місті Миколаєві) відділу документального забезпечення Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях.

6. Провідний спеціаліст (з місцем постійної дислокації у місті Миколаєві) відділу документального забезпечення Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях.

 7. Головний спеціаліст (з місцем постійної дислокації у місті Мелітополі) відділу документального забезпечення Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях.

 8. Провідний спеціаліст (з місцем постійної дислокації у місті Мелітополі) відділу документального забезпечення Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях.

 9. Головний спеціаліст (з місцем постійної дислокації у місті Полтаві) відділу документального забезпечення Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях.

10. Провідний спеціаліст (з місцем постійної дислокації у місті Полтаві) відділу документального забезпечення Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях.

11. Головний спеціаліст (з місцем постійної дислокації у місті Краматорську) відділу документального забезпечення Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях.

12. Провідний спеціаліст (з місцем постійної дислокації у місті Краматорську) відділу документального забезпечення Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях.

13. Головний спеціаліст (з місцем постійної дислокації у місті Києві) відділу документального забезпечення Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

14. Головний спеціаліст управління матеріально-технічного забезпечення Департаменту інформаційних технологій‚ документального та матеріально-технічного забезпечення (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

 

Департамент кадрової роботи
та державної служби